Editura Vellant lansează cartea ,,Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS” la Gaudeamus 2015

Editura Vellant aduce anul acesta la Gaudeamus 2015 o carte cu ilustrații jucăușe. Este vorba despre Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS scrisă de Caroline Paul și ilustrată de Wendy MacNaughton. 

43-221035-Everything_CatalogImage

 Ce fac animalele noastre de companie atunci când nu suntem în preajmă?

Caroline Paul și Wendy MacNaughton ne oferă o privire înduioșătoare şi plină de umor asupra modalităţilor prin care au urmărit aventurile iubitului lor motan Tibby folosind resurse dintre cele mai diverse, de la detectivi cu abilităţi spiritiste la camere de luat vederi şi tehnologie GPS.

Caroline Paul era în convalescenţă după un accident şi lucrurile păreau să nu se poată înrăutăţi. Apoi însă îndrăgitul Tibby a dispărut. Împreună cu partenera sa, ilustratoarea MacNaughton, a deplâns dispariţia, pentru ca doar câteva săptămâni mai târziu motanul să reintre nonşalant în vieţile lor.

Wendy şi Caroline au fost extatice. Motanul lor timid şi anxios devenise un adevărat aventurier. Unde fusese? Şi, mai ales, ajunsese să iubească pe altcineva mai mult?

Folosind tehnologia GPS, camere video, detectivi de animale şi spiritişti, autoarele Pisicii pierdute pornesc o anchetă pentru a descoperi viaţa secretă a motanului lor. Povestită cu multă căldură de scriitoarea Caroline Paul şi ilustrată jucăuș de Wendy MacNaughton, aceasta este povestea urmăririi meticuloase a unei pisici, spusă pentru toţi cei care, la un moment dat, au făcut ceva extraordinar din iubire.

Caroline Paul este autoarea romanului istoric East Wind, Rain și al volumului de memorii Fighting Fire. Desenele lui Wendy MacNaughton au fost publicate în New York Times şi Wall Street Journal.

Între 18 şi 22 noiembrie, Editura Vellant vă aşteaptă la Gaudeamus cu titluri noi, reduceri între 15% şi 50% şi recomandări de lectură pentru iarnă.

Cele mai noi apariţii Vellant includ: Ascultându-l pe Ivan, o carte-documentar despre Ivan Patzaichin, scrisă de Vintilă Mihăilescu. Acesta l-a urmat pe Ivan Patzaichin Training creative. Sociodrama şi consolidarea echipei – în care Ron Wiener demonstrează cum intervenţiile creative în cadrul grupurilor pot produce cele mai bune rezultate de training –, Mitologii – colecţia de eseuri a renumitului filozof Roland Barthes –, Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS – scrisă de Caroline Paul și ilustrată de Wendy MacNaughton o amintire înduioşătoare, plină de imaginaţie, infuzată cu umor şi umanitate despre aventurile motanului Tibby –, precum și Cum să citeşti un romancier, în care John Freeman strânge 55 de portrete de scriitori, de la celebrităţi internaţionale precum Haruki Murakami, Salman Rushdi sau Ian McEwan, la adevarate legende literare americane precum Philip Roth, John Updike sau David Foster Wallace şi până la noua gardă de scriitori ca Edwidge Danticat, Dave Eggers sau Jonathan Franzen.
De asemenea, Ileana Surducan şi Irinia Dobrescu ilustrează noi aventuri în colecția de carte pentru copii, iar noi titluri de beletristică, noi titluri din seria The School of Life şi noi albume de artă vă aşteaptă pe rafturile editurii.

(Visited 152 times, 1 visits today)
Antonela Barbu

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment