Începe aventura SUPERBLOG, ediția a 29-a – ediția de toamnă!

Și în această toamnă sunt gata de aventură!

Dacă vă întrebați de ce particip la SuperBlog, acestea sunt motivele:

  • Competiția este, mai întâi de toate, cu tine însuți / însăți. Și dacă la final vei fi cucerit Everestul creativității (chiar și după propriile repere), deja ai câștigat.
  • Fiecare articol este un prilej să te autodepășești. Stimulezi inspirația, explorezi noi idei, afli mereu ceva nou și transmiți și cititorilor informații utile, din perspectiva ta și în stilul propriu.
  • Ai subiecte pentru articole. Dacă uneori muza se lasă așteptată, ei bine, acum vei primi subiecte interesante și actuale.
  • Cunoști branduri, iar reprezentanții acestora te descoperă și te cunosc prin prisma articolelor de pe blog.
  • Câștigi premii.
  • Descoperi noi bloguri, îți faci prieteni, creezi parteneriate cu alți pasionați de blogging.
  • Cum orice conținut valoros merită promovat, înveți să te promovezi pe tine și blogul tău, ca să le poți oferi și altora aceleași beneficii. Astfel te descoperă și alți cititori, îți crești comunitatea, obții colaborări.

Cum te înscrii?

  1. Citești regulamentul competiției și pagina Întrebări și răspunsuri. Dacă nu găsești informațiile căutate, poți adresa întrebări aici, în comentarii, prin e-mail ([email protected]) sau pe Facebook.
  2. Îți anunți participarea la competiție într-un scurt articol pe blog.
  3. Completezi formularul de înscriere

Așadar, ești gata de aventură?

Spor la scris și succes la premii! Să avem toți o super-toamnă!

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Antonela Barbu

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment