Ganduri din Palatul Parlamentului…

Dupa ce am vizitat Parlamentul din Copenhaga, mi-am propus sa-l vad si pe cel din Romania. Stiam ca nu este atat de usor, pentru ca trebuie sa ai intr-adevar un motiv bine intemeiat sa ajungi sa calci pe covorul…rosu! Asa ca am asteptat cu rabdare sa vina si acel moment.

Si iata ca sunt singurul bibliotecar din Medias, care a ajuns la Palatul Parlamanentului, doi ani consecutiv, datorita Galei Premiilor in Educatie.  Singurul bibliotecar care nu renunta la biblioteca traditionala, ci dimpotriva o imbina cu biblioteca moderna. Cele 10 servicii pentru comunitate, implementate la CIP – Biblionet sunt concepute pentru comunitate si imi aduc bucurii in fiecare moment al zilei, petrecut langa oameni.

Biblioteca este locul in care imi doresc  sa ma simt ca acasa,  incojurata de prieteni ai cartilor sau ai computerelor.

Cele 300 de persoane care au calcat pragul CIP-ului imi spun ca au nevoie de mine, acolo! Lucrez cu drag si profesionalism pentru copiii, adolescentii, adultii, bunicii…care au devenit acea Lume din Biblioteca mea!

Sunt o femeie organizata, prin natura zodiei in care m-am nascut.  Imi place sa imi stabilesc la inceputul anului obiective si sa fac tot efortul sa le indeplinesc. Am un sentiment de siguranta, gasesc energia necesara si atunci cand reusesc sa-mi indeplinesc telul, ma declar un bibliotecar fericit!

Doi ani consecutivi am ajuns in primii 10 finalisti ai Galei Premiilor in Educatie. Festivitatea de premiere a avut loc la Palatul Parlamentului. Iata-ma pe covorul rosu…visat! Obiectivul meu din acest an a fost atins!

Oameni noi, prieteni vechi, zambete, locul 3 la Premiul pentru popularitate, emotii multe, tineri entuziasti, cercetatori misteriosi, profesori sufletisti si bibliotecari apreciati! Aceasta a fost atmosfera de la Palatul Parlamentului. Multumesc Fundatiei Dinu Patriciu, juriului, voluntarilor si organizatorilor. Felicitari premiantilor!

“Felicitari! Dati-mi voie sa va felicit pentru rezultatele obtinute la cea de a treia editie a Galei Premiilor in Educatie si pentru intreaga dumneavoastra activitate pana in acest moment. Sunt onorata ca am avut ocazia sa va cunosc si recunosc ca va admir pentru tot ceea ce faceti. Sper sa pastram legatura si sa avem ocazia sa colaboram.“ (Roxana Colisniuc, Project Manager Fundatia “Dinu Patriciu“)

(Visited 172 times, 1 visits today)
Antonela Barbu

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment